Skip to content

SKAM har overtaget mit sind

Det er ikke lang tid siden, jeg hoppede med på bølgen blå og sprang på hovedet ned i SKAM havet. Og jeg blev mildest talt ramt. Det er lang tid siden, at en serie har ramt mig som SKAM har. De unge skuespilleres talent rækker langt udover, hvad jeg længe har oplevet… Ikke mindst taget deres unge alder i betragtning. Jeg glemmer simplethen, at det er fiktion og lader følelserne få frit løb. Jeg heppede på Noora, græder med Isak og elsker nu Eskild (OBS – det gør man ikke i sæson 1)

Min kæreste er efterhånden blevet en smule træt af mit overdrevet SKAM forbrug, særligt når jeg for tiende gang opdaterer browseren i håbet om et nyt klip eller livstegn… NRK og Julie Andem trækker den godt nok denne uge – og så oven på 8 dages pause. Der må sgu da være grænser! – men heldigvis har jeg fundet over 5000 ligesindede i Kosegruppa DK på Facebook. HURRRAAAA! Med overanalyseringer, detalje-observationer og heftige fanteorier er mit sind lyksageligt.

Hvis du endnu ikke er kommet med på vognen, så skynd dig ind på skam.p3.no, hvor du hver dag kan følge  karaktererne og handlingen gennem små klip og sms’er. Hver fredag sendes ugens afsnit – samlet – på NRK – derudover, så vil jeg anbefale dig, at du lige tjekker op for en ordbog, hvis ord og udtryk som vors, kødder du, buss, kosegruppa skal give mening.

God fornøjelse!

Foto: NRK

Be First to Comment

Leave a Reply