Skip to content

Husmor og mad

Muligvis en af de aller fineste bøger, der virkelig har fået for lidt opmærksomhed. Bogen er skabt i et samarbejde mellem Anne Caroline Skov Josefsen og Jon Nordstrøm.

Hvad var det lige der skete i Mormors køkken i 1950’erne og 1960’erne? Og hvad er egentlig sammenhængen mellem boller i karry og erotisk amatørfotografi?

Det er et par af de spørgsmål, som kogebogen Husmor og Mad kommer med svar på. Dermed bliver den en praktisk guide til dem, der gerne vil blive bedre til at lave ægte og usminket Dansk mad, som Vor Mormor lavede den. Samtidig giver bogen et indblik i, hvad der skete mellem Mormor og Morfar, når maden var spist, opvasken taget og ungerne lagt i seng.

Find den hos Nordstroms

bog-samlet_0001_layer-141 bog-samlet_0002_layer-131 bog-samlet_0003_layer-121 bog-samlet_0004_layer-111 bog-samlet_0005_layer-101

Be First to Comment

Leave a Reply